Luista ja sen puutteesta

Kasvattaja suositteli ravintoon lisättäväksi Urticalcinia. Sen pitäisi tehostaa kalkin imeytymistä luustoa vahvistaen. Halavin purnukka löytyi Fitnestukusta. Samoilla lähetyskuluilla oli sama tilata myös treenitoppi ja rannesuojat. Urticalcinin annostelu selvis viisaampia konsultoimalla, kiitokset Eralle. Treenitopin ja rannesuojien merkitys jäänee ikuiseksi mysteeriksi tässä tarinassa 😉

Bonushaasteena yllättävä toimitusvaikeus luiden kanssa. Lihaisat naudan luut on loppu VillaKoiralta (tai Vauhtiraksulta).  Kai on aloitettava oma metsästysbisnes. Enteenomaisesti nähtiinkin lenkillä peura. Ase puuttuu ja aseenkantolupakin, mutta jos jollain keihässysteemillä kahden saalisviettisen koiran kanssa lähtis parantaan luu-tilannetta. Mun osumatarkkuus aksatreeneissä palkatessa on legendaarista… Kaikkien parhaaksi saadaan lammasta pian ja luomunautaa myöhemmin.

Hyvät on ruuat olleet nyt kotonakin, painoa on tasan 8,0kg. Täyttä elämän iloa ja turhautumista. Alkaa olla tota patoutunutta energiaa… Osa saatiin purettua metsälenkillä, Ansa sai kirmata osan matkaa vapaana.

 

-Kirsi-

2 kommenttia artikkelissa “Luista ja sen puutteesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: