Jännitys tiivistyy

Onneksi 29.1 ultrassa selviää kuvitellaanko vai onko masussa jotain elämää.  Onneksi ultra voidaan tehdä Hangossa, ei aina tarvitse ajaa merta edemmäs kalaan.

Ansa on nukkunut viimeaikoina paljon. Käsittämätöntä, yleensä se on aina valmis toimintaan. Nyt useampana päivänä sitä on etsitty. Yleensä hakeutunut ja löytynyt kodinhoitohuoneesta lattialämmön päältä nukkumasta. Suurta kansanjuhlantuntua (Ansan mielestä) on, jos vielä kuivausrumpu lämmittää ilmaa. Tavallisesti nostaa älämölön jäädessään oven taakse ja muut puuhailevat jotain mielenkiintoista, kuten etsivät kaukosäädintä. Iltaisin makoilee takan edustalla. Parina aamuna on oksentanut, mutta muuten ruokahalu on loistava. Maha menee nykyään kuitenkin herkemmin sekaisin. Parhaiten toimii siivoustiimin mielestä broisku ja kalkkuna.

Viime punnituksessa oli havaittavissa lievää mittausepävarmuutta. Nyt validiteettia on nostettu kalibroimalla mittari ja laskemalla kolmen illan painon keskiarvo. Näiden vaativien ponnistelujen tuloksena sai tutkimusryhmä painoksi 8,1kg.

pakkasta 001

-Kirsi-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: