Käytännön asioita

Aikahan hupenee silmissä!! Ne pienet nukkuvat marsut ottavat jo laukka-askeleita, käyvät raivolla raa’an ruoan kimppuun ja ovat -heh- koiria!

Nyt on varattu pentutestaus kuusiviikkoissynttäripäivälle, eli 10.4.. Pennut testaa myös äiti-Ansan sisaruksineen testannut Pekka Korri.  Paikkakin tulee todennäköisesti olemaan sama kuin silloin, silloisen isäkoiran, nykyisen isoisän, Hiskin luona Järvenpäässä.

Myös mikrosirutus, silmäpeilaus ja terveystarkastus on varattu, se on 7-viikkoispäivänä 17.4. Eläinlääkäriasema Tikissä Helsingissä. Noin viikkoa ennen tätä mun pitäisi ilmottaa pentujen tiedot ell -asemalle kaavakkeiden esitäyttöä varten, eli ne viralliset nimetkin! Kääk.

Pennut ovat autoilleet jo kahdesti ja torstaina pääsevät vähän pidemmälle automatkalle kun pennut menevät Ansan kotiin Hankoon tutustumaan vähän erilaiseen elämänmenoon. Nämä kaksi aiempaa automatkaa ovat sujuneet pentujen nukkuessa, ei pahoinvointeja tai muutakaan reagointia asiaan. 

Eilen heitin niiden eteen ankan rangan ja villipedot kävivät sen kimppuun raivolla. Pikku naskalit tuntuvat jo ikenien läpi tulleen, eiväthän ne siitä rangasta varmaan ihmeempiä irti saaneet, imeskelivät nyt ainakin 🙂 Samaan aikaan kun ne natustelivat ankkaa, mä paukuttelin kaappien ovia ja vähän metallikippoja yhteen. Kaikkien mielenkiinto oli vain ruoassa. 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: