Avoimesta kommunikaatiosta

Väliaikatietoja:

  • painoa 9,4kg
  • vyötärö 44cm
  • lämpö 37,6

Normaalia vai ei? Kasvattaja osannee kertoa. On muuten eri hienoa ”omistaa” kasvattaja, jolle voi kertoa kaikki mieltä vaivaavat kyssärit. Moni vastaus vaan alkaa huokauksella 😉 Kuten vastaus toteamukseeni: ”mennään kisaan suoraan, kun olen hakenut Ansan pentujen ollessa tarpeeksi vanhoja…”

Tänään ihmettelin, kun Ansa tavallistakin vässähtäneempi. Ei kiinnostanut innolla treenata esineiden tunnistamista, Ansa vaan löntysteli ja halus makoilla. Kommunikaatiotuokion aikana kävi ilmi, että Ansa on paukuttanut vuorokauden aikana 3×1,5h lenkit. Mä kävin eilen illalla metsälenkin, Sami aamulla ja itse taas tänään töiden jälkeen. Väliin vähän omatoimitokoilua, nenätöitä ja yleistä höntsäystä. Kun aina ei vaan jaksa, Ansakaan. Laitoin tokon vetäjälle viestiä, että me levätään nyt.

Käyvin viikolla kuuntelemassa Kaisa Hilskan luennon koirien raakaruokinnasta. Osaaminen ja taustojen tunteminen huokui joka lauseesta. Suurimman osan nappularuuan raaka-aineeksi kelpaa näköjään mikä vaan. Mulle teki alkuun tosi tiukkaa pilkkoa mm pienten broiskujen vinkuvia sydämiä, mutta siinä sentään tietää mitä koiralleen syöttää. Eikä nykyään edes hirveästi yökytä 😉

-Kirsi-

2 kommenttia artikkelissa “Avoimesta kommunikaatiosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: