Tikkurilan värikartta

Nyt on seurattu juoksuja ihan eri kantilta kun ennen. Ja kyllä on vaikeeta. Miten kuvata kasvattajalle vuodon väriä, onko se punertavaa/kellertävää/rusehtavaa. Aamulla olis tarvinnut tikkurilan värikarttaa avuksi… Ansan ilmeet oli paljon puhuvat, kun kymmenettä kertaa temmoin  juoksupöksyjä pois tarkistaakseni tilanteen. Aiempien juoksujen aikaan lähinnä tsekkas olisko ne jo ohi ja normaali elämä vois jatkua.

Ansan luonteeseen ei huomaa juoksun vaikuttavan lainkaan. Kotona toimettomana kenties enemmän nukuskeleva. Muutoin sama innokas puuhailija eikä treeneissä edes pöksyt hidasta tahtia. Aiemmat juoksut on menneet ihan samaa rataa, paitsi ruoka ei ennen juoksua oikein maistunut.

Eilen ja yöllä huolehdin pahoinvoinnista.  Jotain yhteyttä tilanteeseen tais olla iltasella roskikselta bongattuun shelttiin, jonka suupielistä roikkui lohen sekä siian nahkoja.

Edellisenä päivänä metsälenkillä oltiin tavattu hurmaava, meille aiemmaltaa täysin tuntematon sileäkarvainen noutaja herra, jolle Ansa käyttäytyi kovin suopeasti. Se nyt ei ole Ansan tapaista lainkaan… Tänä aamuna tarjos pefaansa Miinalle ja hänän vierestä rapsuttaessa kääntää häntänsä sivuun. Lopputuloksena kasvattaja päätti kurvata hakemaan koiruuden varmempiin käsiin astutusta ajatellen. Helpottaakseni kasvattajan tuskaa pyöräytin parit lohileivät 😉

Ansan vyötärö oli lähtöhetkellä 34cm 🙂

lohileipää 004

-Kirsi-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: