Ansa viritetty

Hain Ansan Nummelaan joulunpyhinä, Ilmatieteenlaitoksen sekä omistajan ennusteiden mukaan.

Päästyään synnyinkotiinsa se oli jo eteisessä sitä mieltä, että auto on vielä lämmin, lähdetään takaisin Hankoon. Kylän vanhimmat (äiti Kira ja hoitotäti Hilla) kun kertoivat sille että ketkä täällä määräävät.. No, kun paikka laumassa oli ilmoitettu, ei Ansakaan enää ollut menossa saranapuolelta ovesta läpi. Rauha maassa siis. Illalla nukkumaan mennessä se steppasi muutamaan kertaan ees taas kunnes tajusi että on se yökin täällä vietettävä.

Ansa on aika huomaamaton, vetäytyy paljon omiin oloihinsa, ei hauku, pitää erikoista kurkkuääntä kun esim lenkillelähtö tapahtuu liian hitaasti.

Ruoaksi tarjosin jauheliha-kasvissose-lampaanmaksasekoitusta. Ekalla kerralla söi pitkin hampain, toisella kerralla nuoli jauhelihat ja kasvissoseet maksakuutioiden päältä… Kuivattu kananjalka sai sinisen enkelin tyytyväiseksi. Äiti Kira odotti että koska kuppi vapautuu ja hotkaisi muitta mutkitta maksat kitusiinsa.

Velipoika, Luka (kastroitu) kävi moikkaamassa systeriä, Ansa oli kovin myötämielinen Lukan liehittelyille.. Voi olla että viikonloppuna käydään Valkeakoskella, saas nähdä..

-Sirpa-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: